Wiemy jak osłodzić Ci życie

pl en ru

Cukier żelujący, Konfitur - Fix

DIAMANT Cukier żelujący 1:1
Pozwala przygotowywać domowe konfitury i galaretki o doskonałej konsystencji. Na bardzo słodkie konfitury. Na 1kg owoców - 1kg cukru żelującego DIAMANT 1:1. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.

Opakowanie:

DIAMANT Cukier żelujący 2:1
Pozwala przygotowywać domowe konfitury i galaretki doskonałej konsystencji. Na mniej słodkie konfitury, z większą ilością owoców. Na 1kg owoców - 0,5kg cukru żelującego DIAMANT 2:1.
Opakowanie:

DIAMANT Cukier żelujący 3:1
Pozwala przygotowywać domowe konfitury i galaretki doskonałej konsystencji. Na konfitury niskosłodzone, o największej zawartości owoców

Na 1,5kg owoców - 0,5kg cukru żelującego DIAMANT 3:1.

Opakowanie:

DIAMANT Trzcinowy cukier żelujący
To ciągle nowość na polskim rynku. Produkowany z nierafinowanego, złocisto-brązowego cukru trzcinowego. Do domowego przygotowywania konfitur z truskawek, moreli, wiśni oraz owoców egzotycznych doskonałej konsystencji. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów. Konfitury nadają się do długiego przechowywania.

Opakowanie:

DIAMANT Konfitur - Fix
Pierwszy, nowatorski środek żelujący umożliwiający indywidualny dobór ilości cukru dostosowany do rodzaju przetwarzanych owoców oraz gustów smakowych konsumentów. Do różnych owocówy. Do 1 kg przygotowanych owoców można dodawać od 350 do 500g cukru uzyskując bardziej lub mniej słodkie konfitury.

Opakowanie:

Do góry

Menu