Cukier biały
DIAMANT Cukier biały
przeznaczony do słodzenia napojów oraz przygotowywania ciast, ciasteczek, deserów i słodkich dań.
Opakowania:
- papierowa torba 1kg
- papierowa torba 2kg – NAGRODA "Perła Rynku FMCG" w kategorii Produkty sypkie
- papierowa torba 5kg (zaopatrzona w uchwyt i papierowy wentyl ułatwiający wysypywanie)
- papierowa torba 10kg (zaopatrzona w uchwyt i papierowy wentyl ułatwiający wysypywanie)
DIAMANT Cukier biały w saszetkach podłużnych
Drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany cukier biały DIAMANT Kat.1. Pakowany w estetyczne kartony ekspozycyjne. Idealny do hoteli, restauracji, barów (HoReCa).
Opakowania:
- kartonik 1kg (200 saszetek) - ekspozycyjny, stabilny karton z wygodną, uchylną kieszenią
- kartonik 0,5kg (100 saszetek) - karton po złożeniu tworzy poręczny, otwierany z boku pojemnik ekspozycyjny
- NOWOŚĆ! Doypack 3 kg (600 saszetek) - funkcjonalny, poręczny rodzaj opakowania oferuje komfort użytkowania i przechowywania
DIAMANT Cukier biały w saszetkach prostokątnych
Drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany cukier biały DIAMANT Kat 1.
Pakowany w estetyczne kartony ekspozycyjne. Idealny do hoteli, restauracji, barów (HoReCa).
Opakowanie:
- kartonik 500g (100 saszetek) - kartonik po złożeniu tworzy poręczny, otwierany z boku pojemnik ekspozycyjny.