Cukier puder
DIAMANT Cukier puder
Bardzo drobno zmielony cukier kryształ. Do pieczenia, przygotowywania kremów, mas serowych i makowych. Świetny na lukier i polewy.
Opakowanie:
- kartonik 250g,
- polietylenowa torebka 400g: NAGRODA "Perła Rynku FMCG" w kategorii Produkty do pieczenia ciast
- papierowa torebka 500g
- tuba 250g (bardzo poręczna, umożliwia posypywanie ciasta równomierną warstwą)
DIAMANT Cukier puder z aromatem waniliowym
Wzbogaca smak i aromat wypieków. Do pieczenia i posypywania ciast, do bitej śmietany, mas, kremów, lodów, koktajli. Na lukier i polewy o gwarantowanym, powtarzalnym waniliowym smaku. Porcja 250g pozwala doskonale wykorzystać produkt na potrzeby domowych wypieków.
Produkt nie zawiera sztucznych aromatów, barwników i konserwantów.
Opakowanie:
- kartonik 250g
wyróżniony w konkursie "Perła Rynku FMCG" w kategorii Produkty sypkie
DIAMANT Cukier puder trzcinowy DIAMANT
Nierafinowany cukier puder trzcinowy. Idealny do polew, posypek, a także wypieków, kremów i deserów. Dodatek tapioki sprawia, że lukier przygotowany na bazie cukru pudru trzcinowego jest błyszczący i ma elastyczną konsystencję. Opakowanie z zamknięciem strunowym pozwala na wygodne korzystanie z produktu a także zabezpiecza cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypaniem. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Opakowanie:
- doypack 300g