Wiemy jak osłodzić Ci życie

pl en ru

Cukier puder trzcinowy

Przeznaczony jest do przygotowania polew, posypek, a także wypieków, kremów i deserów, którym nadaje złocistą barwę i delikatny trzcinowy posmak. Dzięki zawartości hipoalergicznej tapioki (skrobia z manioku), lukier przygotowany na bazie cukru pudru trzcinowego jest błyszczący i ma elastyczną konsystencję.

Pakowany w doypack 300g. Opakowanie z zamknięciem strunowym pozwala na wygodne korzystanie z produktu a także zabezpiecza cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypaniem. Stabilna podstawa umożliwia dobre wyeksponowanie cukru pudru na półce.

Na froncie opakowania znajduje się okienko, przez które widać produkt. Z tyłu znajduje się kod QR prowadzący do strony www.diamant.pl z systematycznie uaktualnianymi przepisami na różnorodne potrawy przygotowane z cukrem pudrem trzcinowym DIAMANT.

Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.

 

Cukier puder trzcinowy DIAMANT otrzymał srebrny medal w konkursie "Najlepszy Produkt - Wybór Konsumentów 2014" w kategorii Produkty do pieczenia ciast.


Przepisy z tym produktem

Do góry

Menu