Wiemy jak osłodzić Ci życie

pl en ru

Cukier trzcinowy

DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demarara
Nierafinowany cukier trzcinowy. Swoje brązowo-złote zabarwienie i aromat zawdzięcza pozostającej w nim melasie. Idealny do słodzenia kawy i herbaty, egzotycznych drinków oraz na wypieki. Grube kryształy sprawdzają się jako posypka i dekoracja. Wewnętrzny woreczek z wygodnym zamknięciem strunowym zapewnia długie przechowywanie produktu po jego otwarciu bez utraty smaku i aromatu. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Opakowanie:

Cukier trzcinowy DIAMANT Dry Demerara otrzymał srebrną "Perłę Rynku FMCG - 2013".

DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara drobny
Segregowany nierafinowany cukier trzcinowy o specjalnie drobnej granulacji. Szybko się rozpuszcza. Do słodzenia kawy, herbaty oraz do drinków. Przeznaczony do pieczenia lekkich ciast, biszkoptów, kremów i bez. Wewnętrzny woreczek z wygodnym zamknięciem strunowym zapewnia długie przechowywanie produktu po jego otwarciu bez utraty smaku i aromatu. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Opakowanie:

DIAMANT Cukier Trzcinowy nierafinowany Dark Muscovado
Nierafinowany cukier trzcinowy, ciemno-brązowy, o lekko klejącej konsystencji. Doskonały do pieczenia ciemnych ciast i pierników. Wyśmienity do przygotowywania ciemnych ciast, sosów, marynat i egzotycznych dań słodko-kwaśnych. Wewnętrzny woreczek z wygodnym zamknięciem strunowym zapewnia długie przechowywanie produktu po jego otwarciu bez utraty smaku i aromatu. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Opakowanie:

Nowość! Cukier puder trzcinowy DIAMANT

Nierafinowany cukier puder trzcinowy. Idealny do polew, posypek, a także wypieków, kremów i deserów. Dodatek tapioki sprawia, że lukier przygotowany na bazie cukru pudru trzcinowego jest błyszczący i ma elastyczną konsystencję. Opakowanie z zamknięciem strunowym pozwala na wygodne korzystanie z produktu a także zabezpiecza cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypaniem. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.

Opakowanie:

DIAMANT DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara dla HoReCa
Nierafinowany cukier trzcinowy. Swoje brązowo-złote zabarwienie i aromat zawdzięcza pozostającej w nim melasie. Idealny do słodzenia kawy i herbaty, egzotycznych drinków oraz na wypieki. Grube kryształy sprawdzają się jako posypka i dekoracja. Pakowany w doypack z zamknięciem strunowym, zapewnia długie przechowywanie produktu po jego otwarciu bez utraty smaku i aromatu. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Opakowanie:

DIAMANT Cukier trzcinowy kostka nierafinowany
Grube, nieregularne, duże kostki o łagodnym karmelowym smaku i przyjemnym zapachu do słodzenia kawy, herbaty i kakao. Egzotyczny dodatek do gorących napojów z alkoholem: ponczu, grzanego wina i grogu.
Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Opakowanie:

DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demarara w saszetkach podłużnych
Łatwo rozpuszczający się, segregowany nierafinowany cukier trzcinowy. Do słodzenia kawy, herbaty, kakao. Pakowany w estetyczne kartony ekspozycyjne. Nadaje się głównie do hoteli, restauracji, barów (HoReCa).
Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Opakowanie:

DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara w saszetkach prostokątnych
Nierafinowany, łatwo rozpuszczalny cukier trzcinowy o złocistym kolorze i delikatnym aromacie. Do słodzenia kawy, herbaty, kakao. Pakowany w estetyczne kartony ekspozycyjne. Nadaje się głównie do hoteli, restauracji, barów (HoReCa). Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Opakowanie:

DIAMANT Trzcinowy cukier żelujący
Produkowany z nierafinowanego, złocisto-brązowego cukru trzcinowego. Do domowego przygotowywania konfitur z truskawek, moreli, wiśni oraz owoców egzotycznych doskonałej konsystencji. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów. Konfitury nadają się do długiego przechowywania.
Opakowanie:

Do góry

Menu