Wiemy jak osłodzić Ci życie

pl en ru

Cukier kostka

DIAMANT Cukier kostka
Rafinowany i skrystalizowany cukier biały, poddawany zwilżaniu i prasowaniu w kostki. Wielkość kostki odpowiada standardowej łyżeczce sypkiego cukru. Do słodzenia gorących napojów.

Opakowania:

DIAMANT Cukier kostka podwójna
Idealny do hoteli, restauracji, barów (HoReCa). Podwójna kostka to łatwo podzielna dawka słodyczy wzbogacająca smak kawy, herbaty, kakao. Każda porcja zapakowana jest w estetyczne, pozwalające zachować higienę jednorazowe opakowanie.

Opakowanie:

DIAMANT Cukier trzcinowy kostka nierafinowany
Grube, nieregularne, duże kostki o łagodnym karmelowym smaku i przyjemnym zapachu do słodzenia kawy, herbaty i kakao. Egzotyczny dodatek do gorących napojów z alkoholem: ponczu, grzanego wina i grogu.
Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.


Opakowanie:

Do góry

Menu