Wiemy jak osłodzić Ci życie

pl en ru

Cukier w saszetkach

DIAMANT Cukier biały w saszetkach podłużnych
Drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany cukier biały DIAMANT Kat.1. Pakowany w estetyczne kartony ekspozycyjne. Idealny do hoteli, restauracji, barów (HoReCa).

Opakowania:

DIAMANT Cukier biały w saszetkach prostokątnych
Drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany cukier biały DIAMANT Kat 1. 
Pakowany w estetyczne kartony ekspozycyjne. Idealny do hoteli, restauracji, barów (HoReCa).

Opakowanie:

DIAMANT Cukier kostka podwójna
Idealny do hoteli, restauracji, barów (HoReCa). Podwójna kostka to łatwo podzielna dawka słodyczy wzbogacająca smak kawy, herbaty, kakao. Każda porcja zapakowana jest w estetyczne, pozwalające zachować higienę jednorazowe opakowanie.

Opakowanie:

DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demarara w saszetkach podłużnych
Łatwo rozpuszczający się, segregowany nierafinowany cukier trzcinowy. Do słodzenia kawy, herbaty, kakao. Pakowany w estetyczne kartony ekspozycyjne. Nadaje się głównie do hoteli, restauracji, barów (HoReCa).
Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Opakowania:

DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara w saszetkach prostokątnych
Nierafinowany, łatwo rozpuszczalny cukier trzcinowy o złocistym kolorze i delikatnym aromacie. Do słodzenia kawy, herbaty, kakao. Pakowany w estetyczne kartony ekspozycyjne. Nadaje się głównie do hoteli, restauracji, barów (HoReCa). Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Opakowanie:

DIAMANT Cukier kandyz kruszony w saszetkach
Idealny do hoteli, restauracji, barów (HoReCa). Do słodzenia różnego rodzajów kawy oraz czarnej, owocowej lub ziołowej herbaty. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów
Opakowanie:

Do góry

Menu