Cukier w saszetkach
DIAMANT Cukier biały w saszetkach podłużnych
Drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany cukier biały DIAMANT Kat.1. Pakowany w estetyczne kartony ekspozycyjne. Idealny do hoteli, restauracji, barów (HoReCa).
Opakowania:
- kartonik 1kg (200 saszetek) - ekspozycyjny, stabilny karton z wygodną, uchylną kieszenią
- kartonik 0,5kg (100 saszetek) - karton po złożeniu tworzy poręczny, otwierany z boku pojemnik ekspozycyjny
DIAMANT Cukier biały w saszetkach prostokątnych
Drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany cukier biały DIAMANT Kat 1.
Pakowany w estetyczne kartony ekspozycyjne. Idealny do hoteli, restauracji, barów (HoReCa).
Opakowanie:
- kartonik 500g (100 saszetek) - kartonik po złożeniu tworzy poręczny, otwierany z boku pojemnik ekspozycyjny.
DIAMANT Cukier kostka podwójna
Idealny do hoteli, restauracji, barów (HoReCa). Podwójna kostka to łatwo podzielna dawka słodyczy wzbogacająca smak kawy, herbaty, kakao. Każda porcja zapakowana jest w estetyczne, pozwalające zachować higienę jednorazowe opakowanie.
Opakowanie:
- karton 1,35kg (300 podwójnych kostek) - ekspozycyjny, stabilny karton z wygodną, uchylną kieszenią
DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demarara w saszetkach podłużnych
Łatwo rozpuszczający się, segregowany nierafinowany cukier trzcinowy. Do słodzenia kawy, herbaty, kakao. Pakowany w estetyczne kartony ekspozycyjne. Nadaje się głównie do hoteli, restauracji, barów (HoReCa).
Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Opakowania:
- kartonik 1kg (200 saszetek) - ekspozycyjny, stabilny karton z wygodną, uchylną kieszenią
DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara w saszetkach prostokątnych
Nierafinowany, łatwo rozpuszczalny cukier trzcinowy o złocistym kolorze i delikatnym aromacie. Do słodzenia kawy, herbaty, kakao. Pakowany w estetyczne kartony ekspozycyjne. Nadaje się głównie do hoteli, restauracji, barów (HoReCa). Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Opakowanie:
- kartonik 500g (100 saszetek) - po złożeniu tworzy poręczny, otwierany z boku pojemnik ekspozycyjny.
DIAMANT Cukier kandyz kruszony w saszetkach
Idealny do hoteli, restauracji, barów (HoReCa). Do słodzenia różnego rodzajów kawy oraz czarnej, owocowej lub ziołowej herbaty. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów
Opakowanie:
- karton 750g (150 saszetek) - ekspozycyjny, stabilny karton z wygodną, uchylną kieszenią