Cukier Biały

Cukier Vending

Do słodzenia kawy i herbaty

DIAMANT Cukier Vending to wysokiej jakości cukier biały o specjalnie dobranej, drobnej granulacji przeznaczony wyłącznie do maszyn vendingowych. Szybko i dobrze się rozpuszcza w gorących napojach oraz zachowuje sypkość. Opakowanie - mocna, papierowa torba -znacznie ułatwia ekonomiczne dozowanie produktu oraz pozwala na zachowanie higieny w trakcie uzupełniania.

Masa netto

1 kg

Składniki

Cukier biały.
Nie zawiera alergenów, glutenu, środków konserwujących.

cukier-vending-1-kg_1
Wartość energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna
1700 kJ
400 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
100 g
w tym cukry
100 g
Białko
0 g
Sól
0,07 g