Cukier Puder

/images/librariesprovider2/products/produkt-bilder/aromatisierter-zucker/puder-400.tmb-thumb_thm.png?sfvrsn=dd5cc45a_1
Cukier Puder 400 g

DIAMANT Cukier Puder to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. Jest to znakomity składnik zarówno do wypieku delikatnych i pulchnych ciast, przygotowywania lekkich kremów, bitej śmietany jak i mas serowych, makowych. Produkt ten doskonale nadaje się do ozdabiania wypieków i deserów. Świetnie również sprawdza się jako składnik lukru czy polewy, które dzięki niemu są  elastyczne, nie pękają i po wyschnięciu mają intensywnie świetlisty, biały kolor

/images/librariesprovider2/products/produkt-bilder/aromatisierter-zucker/diamant-cukier_puder--nowy_500g.tmb-thumb_thm.png?sfvrsn=c5072c2a_2
Cukier Puder 500 g

DIAMANT Cukier Puder to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. Jest to znakomity składnik zarówno do wypieku delikatnych i pulchnych ciast, przygotowywania lekkich kremów, bitej śmietany jak i mas serowych, makowych. Produkt ten doskonale nadaje się do ozdabiania wypieków i deserów. Świetnie również sprawdza się jako składnik lukru czy polewy, które dzięki niemu są  elastyczne, nie pękają i po wyschnięciu mają intensywnie świetlisty, biały kolor.

/images/librariesprovider2/products/produkt-bilder/aromatisierter-zucker/puder-tuba.tmb-thumb_thm.png?sfvrsn=7126c3d8_2
Cukier Puder tuba

DIAMANT Cukier Puder w tubie to drobno zmielony cukier kryształ. Przeznaczony do delikatnych i pulchnych ciast, lekkich kremów, bitej śmietany, a także mas serowych czy makowych. Jego lekka forma przydaje się do ozdabiania wypieków i deserów, a także jako składnik elastycznych, świetliście białych lukrów czy polew. Funkcjonalne opakowanie ułatwia posypywanie ciasta równomierną, jednorodną, śnieżnobiałą warstewką.

/images/librariesprovider2/products/produkt-bilder/rohrzucker/puder-trzcinowy-doypack.tmb-thumb_thm.png?sfvrsn=74dd9a56_1
Cukier Puder Trzcinowy

DIAMANT Cukier Puder Trzcinowy to produkt przeznaczony jest do przygotowania polew, posypek, a także wypieków, kremów i deserów, którym nadaje złocistą barwę i delikatny trzcinowy posmak. Dzięki zawartości tapioki, lukier przygotowany na bazie cukru pudru trzcinowego jest błyszczący i ma elastyczną konsystencję.

PRODUKTY_FOTO_BOK-PUDRY