Cukry Białe,Cukry Pudry

Cukier Puder 500 g

Idealny do polew i zdobienia ciast

DIAMANT Cukier Puder to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. Jest to znakomity składnik zarówno do wypieku delikatnych i pulchnych ciast, przygotowywania lekkich kremów, bitej śmietany jak i mas serowych, makowych. Produkt ten doskonale nadaje się do ozdabiania wypieków i deserów. Świetnie również sprawdza się jako składnik lukru czy polewy, które dzięki niemu są  elastyczne, nie pękają i po wyschnięciu mają intensywnie świetlisty, biały kolor.

Zamów teraz online
Masa netto

500 g

Składniki

Cukier biały.
Nie zawiera sztucznych barwników, alergenów, glutenu, środków konserwujących.

Diamant-Cukier_Puder--NOWY_500g
Wartość energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna
1700 kJ
400 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
100 g
w tym cukry
100 g
Białko
0 g
Sól
0 g