Cukier Kandyz

Cukier Kandyz lodowy

Do słodzenia

DIAMANT Cukier Kandyz Lodowy polecany szczególnie do słodzenia herbaty. Nadaje jej wyjątkowy smak i wydobywa wszystkie ukryte w niej aromaty. Doskonały do przyrządzania domowych likierów, podkreśla naturalny aromat owoców oraz nie mętnieje, rozpuszczając się stopniowo i powoli w alkoholu. Ten biały gatunek kandyzu przypomina nieoszlifowane kamienie szlachetne. Może być ozdobą każdego stołu, pięknie prezentując się w cukiernicy.

Masa netto

250 g

Składniki

Cukier biały.
Nie zawiera sztucznych barwników, alergenów, glutenu, środków konserwujących.

kandyz_lodowy
Wartość energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna
1700 kJ
400 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
100 g
w tym cukry
100 g
Białko
0 g
Sól
0,01 g