Cukier Biały

Cukier Biały

Najpopularniejszy cukier na naszym stole

DIAMANT Cukier Biały to klasyczny cukier o charakterystycznych kryształach i doskonałej rozpuszczalności. Przeznaczony do słodzenia zimnych i gorących napojów. Doskonale nadaje się do przygotowywania ciast, deserów lub przetworów. Z powodzeniem stosowany jest również do surówek, sałatek, zup i wielu wytrawnych dań. Pakowany w papierową torbę 1 kg (dostępne również inne gramatury produktu). Cukier marki Diamant to gwarancja doskonałego smaku i wyjątkowej jakości, którą gwarantuje polskie pochodzenie buraków cukrowych oraz niezwykła dbałość o każdy element procesu produkcji.

Masa netto

1 kg

Składniki

Cukier biały.
Nie zawiera alergenów, glutenu, środków konserwujących.

Cukier-Biały
Wartość energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna
1700 kJ
400 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
100 g
w tym cukry
100 g
Białko
0 g
Sól
0 g