Cukier Bio

Cukier Kokosowy BIO

Jakościowy cukier z kokosa

DIAMANT Cukier Kokosowy BIO -  wytwarzany jest z soku pąków kwiatowych palmy kokosowej. Posiada delikatnie karmelowy smak, jasnobrązowe zabarwienie i przyjemny zapach. Idealny do pieczenia ciast, przygotowywania deserów oraz orientalnych dań słodko-kwaśnych. Doskonały do słodzenia kawy. Pozyskiwany jest z kwiatów palm kokosowych uprawianych, przetwarzanych oraz kontrolowanych zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE (rozp. Rady WE nr 834/ 2007).

Masa netto

250 g

Składniki

Cukier Kokosowy BIO

trzcinowy-bio-kokos
Wartość energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna
1602 kJ
377 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
93 g
w tym cukry
90 g
Białko
0 g
Sól
0,9 g