• MENU
  • Strona główna
  • Produkty
    • Wszystkie produkty
    • Cukier Biały
    • Cukier Trzcinowy
    • Cukier Puder
    • Cukier Żelujący i Konfitur Fix
    • Cukier Kandyz
    • Cukier Porcjowany
    • Cukier Bio
    • Pro Sport
    • Inne
  • Przepisy
  • Szukaj
Produkty Cukier Bio

Cukier Bio

/images/librariesprovider2/products/produkt-bilder/cukry-bio/trzcinowy-bio.tmb-thumb_thm.png?Culture=pl&sfvrsn=822cc71b_1
Cukier Trzcinowy BIO

DIAMANT Cukier Trzcinowy BIO ma szerokie zastosowanie w nowoczesnej kuchni. Jest doskonały do gotowania i pieczenia, słodzenia potraw oraz napojów. Ma delikatny karmelowy smak oraz jasnobrązowe zabarwienie. Pozyskiwany jest z trzciny cukrowej uprawianej, przetwarzanej oraz kontrolowanej zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE (rozp. Rady WE nr 834/ 2007).

/images/librariesprovider2/products/produkt-bilder/cukry-bio/trzcinowy-bio-kokos.tmb-thumb_thm.png?Culture=pl&sfvrsn=e8f4825d_1
Cukier Kokosowy BIO

DIAMANT Cukier Kokosowy BIO -  wytwarzany jest z soku pąków kwiatowych palmy kokosowej. Posiada delikatnie karmelowy smak, jasnobrązowe zabarwienie i przyjemny zapach. Idealny do pieczenia ciast, przygotowywania deserów oraz orientalnych dań słodko-kwaśnych. Doskonały do słodzenia kawy. Pozyskiwany jest z kwiatów palm kokosowych uprawianych, przetwarzanych oraz kontrolowanych zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE (rozp. Rady WE nr 834/ 2007).

PRODUKTY_FOTO_BOK-TRZCINA-2
  • Prywatność
  • Sklep
  • Firma
  • FAQ
  • Kontakt