Cukier Bio,Cukier Trzcinowy

Cukier Trzcinowy BIO

Jakościowy cukier trzcinowy

DIAMANT Cukier Trzcinowy BIO ma szerokie zastosowanie w nowoczesnej kuchni. Jest doskonały do gotowania i pieczenia, słodzenia potraw oraz napojów. Ma delikatny karmelowy smak oraz jasnobrązowe zabarwienie. Pozyskiwany jest z trzciny cukrowej uprawianej, przetwarzanej oraz kontrolowanej zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE (rozp. Rady WE nr 834/ 2007).

Masa netto

250 g

Składniki

Cukier trzcinowy BIO

trzcinowy-bio
Wartość energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna
1700 kJ
400 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
100 g
w tym cukry
97 g
Białko
0 g
Sól
0 g