Cukier Kandyz

/images/librariesprovider2/products/produkt-bilder/brauner-zucker/kandyz_lodowy.tmb-thumb_thm.png?Culture=pl
Cukier Kandyz lodowy

DIAMANT Cukier Kandyz Lodowy polecany szczególnie do słodzenia herbaty. Nadaje jej wyjątkowy smak i wydobywa wszystkie ukryte w niej aromaty. Doskonały do przyrządzania domowych likierów, podkreśla naturalny aromat owoców oraz nie mętnieje, rozpuszczając się stopniowo i powoli w alkoholu. Ten biały gatunek kandyzu przypomina nieoszlifowane kamienie szlachetne. Może być ozdobą każdego stołu, pięknie prezentując się w cukiernicy.

/images/librariesprovider2/products/produkt-bilder/brauner-zucker/kandistick-lodowy.tmb-thumb_thm.png?Culture=pl
Kandisstick Lodowy

Cukier Kandyz Lodowy DIAMANT Kandissticks to oryginalne mieszadełka, które ze względu na swoją interesującą formę, doskonale prezentują się i uatrakcyjniają serwowanie zimnych i gorących napojów, podkreślając ich walory smakowe. Białe słodzidełka podkreślają naturalny aromat owoców w egzotycznych drinkach i koktajlach. Przeznaczone są również do słodzenia czarnej herbaty, nadając jej elegancji i wyjątkowego smaku. Pakowane w smukłe kartoniki po 6 sztuk.

/images/librariesprovider2/products/produkt-bilder/brauner-zucker/kandistick-brazowy.tmb-thumb_thm.png?Culture=pl
Kandisstick Bursztynowy

Cukier Kandyz Bursztynowy DIAMANT Kandissticks to błyszczące mieszadełka o oryginalnie formie, które uatrakcyjniają serwowanie zimnych i gorących napojów, a także wydobywają ich walory smakowe. Bursztynowe słodzidełka podkreślają naturalny aromat owoców w egzotycznych drinkach i koktajlach, nadają się także do słodzenia czarnej herbaty, dodając jej elegancji i wyjątkowego smaku. Pakowane w smukłe kartoniki po 6 sztuk.

/images/librariesprovider2/products/produkt-bilder/brauner-zucker/kandyz_kruszony.tmb-thumb_thm.png?Culture=pl
Cukier Kandyz kruszony

DIAMANT Cukier Kandyz kruszony swoim delikatnym, karmelowym aromatem wzbogaca smak różnorodnych rodzajów kawy i innych gorących napojów – wydobywając z nich to, co najlepsze. Jego drobne, nieregularne, świetliste kryształki polecane są do pieczenia i ozdabiania pierniczków, ciasteczek i ciast. To również doskonały, chrupiący dodatek do płatków śniadaniowych, egzotycznych owocowych sałatek, deserów i lodów. Brązowo-złotego zabarwienia kandyz kruszony nabiera przy podgrzewaniu wysokogatunkowego roztworu cukru uzyskując jednocześnie charakterystyczny, delikatny, karmelowy aromat.

PRODUKTY_FOTO_BOK-KANDYZOWANE