Zutaten & Utensilien einblenden
Składniki dodaj po kolei i wymieszaj w misce. Jak się połączą, miskę umieść na garnku z gorącą wodą i mieszaj masę, aż zgęstnieje.
Następnie wylej ją do wysmarowanego masłem naczynia żaroodpornego. Piecz przez 25 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.
Gdy ciasto wystygnie, włóż je do lodówki na kilka godzin. Udekoruj startą skórką z limonki i wiórkami kokosowymi.
łyżeczka | miękkiego masła |
6 | jaj |
3/4 szklanki | Cukru Trzcinowego DIAMANT Dry Dremerara |
1 i 1/2 szklanki | schłodzonej puszki mleka kokosowego (stałej części) |
szczypta | soli |
sok | z jednej limonki |
skórka starta z limonki do dekoracji | |
wiórki kokosowe do dekoracji |
• miska
• naczynia żaroodporne
}