paper Pfeil Blume rot Blume blau

Ups! Coś poszło nie tak

Wkradł się tutaj błąd. Strona, której szukasz nie istnieje. Po prostu kliknij jedną z naszych sugestii, aby przejść do naszych przepisów, produktów lub magazynu, lub po prostu zacznij ponownie na naszej stronie głównej. Tutaj wracasz do strony głównej.

Cukier Kandyz

Cukier Kandyz kruszony

Do słodzenia

DIAMANT Cukier Kandyz kruszony swoim delikatnym, karmelowym aromatem wzbogaca smak różnorodnych rodzajów kawy i innych gorących napojów – wydobywając z nich to, co najlepsze. Jego drobne, nieregularne, świetliste kryształki polecane są do pieczenia i ozdabiania pierniczków, ciasteczek i ciast. To również doskonały, chrupiący dodatek do płatków śniadaniowych, egzotycznych owocowych sałatek, deserów i lodów. Brązowo-złotego zabarwienia kandyz kruszony nabiera przy podgrzewaniu wysokogatunkowego roztworu cukru uzyskując jednocześnie charakterystyczny, delikatny, karmelowy aromat.

Masa netto

250 g

Składniki

Cukier biały.
Nie zawiera sztucznych barwników, alergenów, glutenu, środków konserwujących.

kandyz_kruszony