Cukier Biały

Cukier Drobny

Do pieczenia delikatnych ciast i biszkoptów

DIAMANT Cukier Drobny to wysokiej jakości cukier biały o specjalnej, drobnej granulacji. Szybko się rozpuszcza, dzięki czemu doskonale nadaje się do pieczenia delikatnych ciast i biszkoptów. Jest również niezastąpiony przy wyrobie kremów, ubijaniu śmietany, piany z białek, słodzeniu zimnych napojów, świeżych owoców, sałatek owocowych oraz deserów.  Doskonały także do zamrażania owoców.

Masa netto

1 kg

Składniki

Cukier biały.
Nie zawiera alergenów, glutenu, środków konserwujących.

Cukier-Drobny
Wartość energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna
1700 kJ
400 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
100 g
w tym cukry
100 g
Białko
0 g
Sól
0 g