Cukier Żelujący i Konfitur Fix

Cukier Żelujący 1:1

Do słodkich letnich przetworów

DIAMANT Cukier Żelujący 1:1 to produkt przeznaczony do przygotowywania konfitur i dżemów. Na jeden kilogram owoców używamy 1 kg cukru żelującego DIAMANT 1:1. Konfitury wykonane z cukrem żelującym DIAMANT 1:1 świetnie nadają się do długiego przechowywania. Produkt nie zawiera środków konserwujących.

Masa netto

1 kg

Składniki

Cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, olej roślinny całkowicie utwardzony (palmowy).

zelujacy-1-1b
Wartość energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna
1694 kJ
398 kcal
Tłuszcz
0,2 g
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone
0,2 g
Węglowodany
98 g
w tym cukry
98 g
Białko
0 g
Sól
0,02 g