paper Pfeil Blume rot Blume blau

Ups! Coś poszło nie tak

Wkradł się tutaj błąd. Strona, której szukasz nie istnieje. Po prostu kliknij jedną z naszych sugestii, aby przejść do naszych przepisów, produktów lub magazynu, lub po prostu zacznij ponownie na naszej stronie głównej. Tutaj wracasz do strony głównej.

Cukier Biały

Cukier Biały

Najpopularniejszy cukier na naszym stole

DIAMANT Cukier Biały to klasyczny cukier o charakterystycznych kryształach i doskonałej rozpuszczalności. Przeznaczony do słodzenia zimnych i gorących napojów. Doskonale nadaje się do przygotowywania ciast, deserów lub przetworów. Z powodzeniem stosowany jest również do surówek, sałatek, zup i wielu wytrawnych dań. Pakowany w papierową torbę 1 kg (dostępne również inne gramatury produktu). Cukier marki Diamant to gwarancja doskonałego smaku i wyjątkowej jakości, którą gwarantuje polskie pochodzenie buraków cukrowych oraz niezwykła dbałość o każdy element procesu produkcji.

Masa netto

1 kg

Składniki

Cukier biały.
Nie zawiera alergenów, glutenu, środków konserwujących.

Cukier-Biały