Cukier Biały,Cukier Puder

Cukier Puder 400 g

Słodki puch do polew i posypywania

DIAMANT Cukier Puder to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. Jest to znakomity składnik zarówno do wypieku delikatnych i pulchnych ciast, przygotowywania lekkich kremów, bitej śmietany jak i mas serowych, makowych. Produkt ten doskonale nadaje się do ozdabiania wypieków i deserów. Świetnie również sprawdza się jako składnik lukru czy polewy, które dzięki niemu są  elastyczne, nie pękają i po wyschnięciu mają intensywnie świetlisty, biały kolor

Masa netto

400 g

Składniki

Cukier biały.
Nie zawiera sztucznych barwników, alergenów, glutenu, środków konserwujących.

puder-400
Wartość energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna
1700 kJ
400 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
100 g
w tym cukry
100 g
Białko
0 g
Sól
0 g